Hi Thai!

Vivian Heijckers voor Denf Coffee

Wat een juweeltje van een boon hebben we op de molen bij DENF. Hi, Thai Coffee! Welkom. Met je smaak van een liefdevolle erfenis, je geur van pure genetische rijkdom en je karakter zo puur, dankzij natuurlijke bestuiving.

 

Doi Saket is de oorsprong van dit pareltje. De oudste coffee plantage in Thailand, gelegen in Chiang Mai. Wanneer je hier als boon geboren bent, maak je deel uit van geschiedenis, ben je een authentieke bron voor de toekomst, blink je uit in kwaliteit niet kwantiteit en verdien je koestering, waardering én een DENF kopje om je heen. Of niet, ook verkrijgbaar voor je eigen mok thuis, geen probleem. Maak kennis met onze Thai Coffee, we zien je graag!

 


Welcome to DENF, you precious Thai bean. Born in Doi Saket , the oldest coffee growing area in Thailand, located in Chiang Mai. We cherish you. We adore your authentic heirloom taste. Your smell makes other legacies jealous, your character is nothing but pure charisma, thanks to natural pollination. You prefer quality over quantity, like any good source for the future should, and that is why we love you.

Availably at DENF, liquid in a cup for instant joy (or beans in a bag for delayed joy.) We always love to see you!

 


Vivian Heijckers | Voor Denf
Bron | Denf | thissideup.coffee/saket 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *