Lieve nabestaanden…

Vivian Heijckers voor Nieskens Uitvaartzorg

Heeft Nieskens Uitvaartzorg voor jullie een afscheid mogen verzorgen? Dan wil ik jullie bedanken. Hoewel het gewoonlijk onze taak is als uitvaartonderneming nabestaanden te ondersteunen, hebben wij nu 100% dankzij jullie steun het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart mogen ontvangen. Wauw. Wat een bijzonder mooi, dankbaar en trots moment.

 

Eerlijk is eerlijk.  Ik zou per direct stoppen met dit werk, als ik geen beslissingen meer zou mogen nemen vanuit het hart. Als ik mij zou moeten houden aan taaie regels van hogere hand. Als er nul ruimte zou zijn voor denken buiten de geijkte paden. Vastgeroest hokjesdenken is immers niet meer dan een bodem voor beperkingen. En zijn het niet juist de mogelijkheden, de aandacht en de details die zorgen voor een persoonlijk afscheid?  Wat ons betreft wel. Dan kun je en wil je niet terug naar geasfalteerde wegen vol protocollen, maar stap je met liefde en overtuiging van alle voorgevormde routes af.

 

Natuurlijk handel je conform wettelijke bepalingen en voer je een uitvaart uit zoals het ‘hoort’. Dat is de basis. Daar zou je altijd al van uit mogen gaan wanneer je het afscheid van een dierbare in handen legt van een uitvaartonderneming. De meerwaarde zit echter niet in regels maar lees je tussen de regels door. Dat gaat op gevoel. Daar is helemaal geen uniform draaiboek voor.

 

Jullie, als nabestaanden zijn daarbij ons meest waardevolle kompas. Zo bepalen we richting. Zo vormen we een pad. Samen.  Om eenmalig te bewandelen. Voor één afscheid. Zonder lege zinnen, loze woorden en standaard teksten, maar gevuld met karakter en kleur. Tot in de puntjes. Persoonlijk, liefdevol & eigentijds.

 

Dank jullie wel voor jullie vertrouwen, openheid en steun.

 


Vivian Heijckers | Voor Nieskens Uitvaartzorg
Bron | Henriette Nieskens

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *